Efterbesiktning och bomässa

Nu har Kustvillan och badrumsfirman fixat nästan alla anmärkningar från slutbesiktningen och en efterbesiktning är bokad 21 mars. Kustvillan kommer ner i anslutning till detta och fixar de sista punkterna. Badrumsfirman håller precis på att avsluta arbetet med det stora badrummet, men leveransproblem från Tylö har gjort att bastudörr, lavar och aggregat inte är på plats ännu.

I huset har vi så sakta fått lite ordning. Kontoret och barnens stora lekrum är fortfarande belamrade med ouppackade flyttlådor, men i övrigt börjar det likna ett hem. Har tyvärr inga bilder eftersom jag kommer hem så sent om dagarna att det hunnit bli mörkt, men till helgen kommer jag uppdatera bloggen med bilder. 

Helgen där efter är det dags för Nyköpings Bomässa. Vi var inte så imponerade av förra årets upplaga, men ett besök lär det bli. Programpunkten ”Så överlever relationen renoveringen” med KBT-terapeut Peter Lithovius ska visst vara ett måste :). Och alla mässerbjudanden sen, som denna kioskvältare: "Gratis kaffe i mässans servering till alla som beställer ett kök!" ;) Återkommer med en rapport efter besöket!

Kalle Kiander, Hemresan