Nyinflyttade!

Så var vi äntligen inflyttade! Som vi längtat. Det var faktiskt redan förra helgen sista flyttlasset gick, men då jag varit sjuk sedan dess har det inte blivit nåt bloggande eller fotograferande av huset. Därför får Noel illustrera hur glada vi är att få lämna lägenheten på Storgatan inne i Nyköping och flytta ut till "landet" med skog och lek, precis utanför dörren. 

Noel på plats i huset, tämligen nöjd med livet vad det verkar.

Noel på plats i huset, tämligen nöjd med livet vad det verkar.

Första veckan i huset har känts lätt overklig men bättre än vi vågat hoppas. Jag var faktiskt lite nervös inför flytten, smått orolig att vi väl på plats kanske inte skulle trivas. Men förutom att jag varit sjuk så har allt bara varit toppen. Att kunna släppa ut barnen (3, 5 och 8 år) är ovärderligt. Tomten angränsar till allmänning med skog och kullar, så barnen har en enorm lekyta de älskar och vi har bra uppsikt över dem från huset. 

Även rent tekniskt har allt funkat fint. Vitvaror, ventilation och värme rullar på och inomhusklimatet är mycket behagligt. Lite justeringar behöver göras för blandare för att få bra temperaturer, men inget som stör nämnvärt. Bastun är fortfarande inte klar då Tylö haft leveransproblem, men denna vecka har de lovat att den ska stå klar. 

Hoppas snart kunna uppdatera er med lite bilder från det halvmöblerade och helstökiga hus som nu är vårt hem. :) 

Kalle Kiander