Imorgon slutbesiktning!

Idag kommer Johan och Peter från Kustvillan/Paralox ner och ska se till att huset är redo för besiktning imorgon. Det är en del kvar att göra, så det lär bli en lång dag. Själv ska jag beta av checklistan inför slutbesiktning och se att allt är i sin ordning.

Garderober ska monteras och skorstenshuven också. Det går undan här nu! 

Garderober ska monteras och skorstenshuven också. Det går undan här nu! 

En del anmärkningar blir det alltid, i snitt 35 st vid nyproduktion av villa, dessa har sedan husleverantören två månader på sig att åtgärda. Hoppas jag hinner lägga upp lite bilder ikväll, annars kommer de imorgon. I övermorgon är det sen slutsamråd där kommunen och kontrollansvarig kontollerar att huset är byggt enligt krav på tillgänglighet och säkerhet etc. Inlägg om detta kommer såklart också.