Vår tomt

Karta över Nyköping med Stensborg där vår tomt ligger utmärkt.

Igår var vi till tomten som nu blivit lite grönare. Tog en bild och skissade in huset. Känns litet för att vara 218 kvm, får hoppas det upplevs större inifrån.

Bilden är tagen från den obyggda granntomten norr om vår tomt. Mellan vårt hus och granntomten kommer vi bygga carport med förråd. På södra sidan huset kommer vår altan och sen sluttar tomten upp på björkkullen. Det växer några granar där och lite annat som vi ska ta bort, men de vackra björkarna blir kvar.

Har varit väldigt blött nedanför kullen under vinter/vår, så det blir att lägga dränering där. Hoppas bara vi inte behöver påla då det kan bli väldigt kostsamt. Väntar på en geoteknisk markundersökning som avgör hur det blir med det. Återkommer med resultatet inom ett par veckor.