Statusuppdatering 29 oktober

Markarbetet rullar på. Igår när vi var förbi grävdes det för att dra in vatten och avlopp. Även el och fiber ska in samma väg gissar jag. Har inte tid att sätta mig in i alla detaljer, litar på att Månsson Mark & Sten har koll på bitarna.

Sen ska det även grävas för dränering. Då tomten ligger vid foten av en kulle är det extra viktigt med bra dränering så tomten inte blir en sjö till våren, vilket den faktiskt var i våras.

Gjutning av plattan blir nästa vecka eller veckan därpå. Sen får vi se om stomresning blir i november/december eller först i januari. Hänger på tillgången av råmaterial till fasadpanelen från Kebony. 

Väntar också svar på grannyttrande om att borra bergvärme, då bästa plats för värmebrunnen är <10 meter från tomtgräns till två av våra grannar. Men det ska nog inte vara några problem.