Fibern inkopplad och badrummet tar form

Nu är det bara elektrikern som ska göra sitt, sen är badrummet och bastun helt klara. Blev väldigt vackert med de stora, grå plattorna på golv och väggar och det begränsade ljusinsläppet från det enda fönstret. Till det porslin, möbler och listverk i vitt. Alla ståldetaljer är i blank krom så de matchar. Lätt att missa en sån detalj (vi gjorde det nästan). 

Elektrikern var tyvärr fullbokad denna vecka, så vi får hålla oss ytterligare lite till innan vi kan basta och tända lampor i badrummet. Men vi har ju två badrum, så det funkar ok ändå. 

Kakel/klinker från Konradssons Kakel (Cement), porslin och möbler från Gustavsberg (sponsorer).

Förutom att badrummet börjar bli klart så har vi även fått in fiber i huset. Vi har också varit på Nyköpings Bomässa i helgen. Sveriges tredje största ska det visst vara, men vi blev besvikna. Mycket valstugor, Viasat och ostar, men i princip inga intressanta leverantörer av smarta eller snygga lösningar för vårt nya hem. 

På onsdag är det efterbesiktning och idag kommer Kustvillan ner för att åtgärda de sista besiktningsanmärkningarna plus några fel vi upptäckt sedan slutbesiktningen för en dryg månad sedan. Har även bokat besiktning av badrum/bastu då dessa inte besiktigades under slutbesiktningen.

Annars rullar livet i huset på. Fortfarande flyttlådor i de flesta rum, men sakta så rör vi oss mot nån slags ordning. Väl där kommer det vara lite roligare att fotografera och lägga upp bilder i bloggen. :)