Slutbesiktningen godkänd!

Yes, det blev en godkänd slutbesiktning! Så fantastiskt skönt. En del anmärkningar blev det såklart, men inga större saker och Kustvillan är redan igång med att åtgärda felen. Sen har vi ena badrummet som EDC Bygg ska ha klart inom tre veckor, men sen kan vi flytta in! 

Nu dröjer det inte länge innan vi lagar våra middagar här. Känns fantastiskt. 😊

Nu dröjer det inte länge innan vi lagar våra middagar här. Känns fantastiskt. 😊

Nu är det dags att lägga om vårt byggkreditiv till ett vanligt bolån med betydligt lägre ränta. För att göra det vill banken ha en värdering av huset och slutbeskedet som bekräftar godkänt slutsamråd. Blir spännande att se vad huset värderas till. Kostnaden inkl tomt och allt landar på närmare 5 miljoner, men med prisläget i Nyköping borde vi få en värdering på drygt 6 miljoner.