Man ska inte ropa hej...

Idag kom avtalen från Kustvillan, som det var sagt. Jag skulle även skriva papper med de lokala underentreprenörerna så att bygget skulle hinna komma igång nästa vecka. Men tji fick jag...

De hade nämligen upptäckt att deras beläggning i höst var lite för hög för att ta sig an vårt projekt. Aj. Vår planering har dragit ut lite på tiden, så de hade inte avsatt tillräcklig tid, vilket man kan förstå. Men det gör det inte mindre surt. Så nu blir det att backa ett steg och ta upp kontakterna med de entreprenörer vi hade tänkt anlita innan vi valde LE&ED/EDC. Håller tummarna att alla fortfarande är tillgängliga då vi gärna vill börja igår.

Himla synd att det inte blir nåt med just EDC och Daniel som driver den lådan. Han var vass och riktigt bra att ha och göra med. Nu blir det totalentreprenad igen och en klase underentreprenörer att hålla ordning på. Lite mer jobb men det ska nog bli bra ändå.