Kustvillan blir vår husleverantör!

Edit: Vi befinner oss nu i tvist med Kustvillan. Läs mer om detta här >>

// Kalle Kiander, 1 juli 2018

Nu har vi äntligen beslutat oss för Kustvillan och det känns fantastiskt skönt. Mot slutet stod det mellan dem och Vårgårda Hus. Båda leverantörer med stor frihet när det kommer till utformningen av huset och som dessutom håller bra priser. Det som till slut vägde över för Kustvillan var flera starka plus:

+ Snabb leverans (nov -16 mot vår -17)
+ Färdigmålad fasad (puh!)
+ Miljön (extremt bra skal, nästintill passivtätt)
+ Priset

Vårgårda Hus är en stor och väletablerad husleverantör över hela landet, medan Kustvillan i huvudsak bara levererat lokalt i Sundsvallsregionen. Nu är de i en expansiv fas där de ska etablera sig bl a i Sörmland och Uppland där de under 2016 kommer att bygga vårt hus här i Nyköping och två hus i Uppsala. 

Skalet byggs på fabrik på några veckor och monteras upp på några dagar. Sen kommer en lokal underentreprenör, LE & ED Bygg, att färdigställa allt invändigt. De levererar även grunden innan skalet ska på plats. Avtalsformen är en totalentreprenad, så vi skriver bara kontrakt med Kustvillan som i sin tur anlitar LE & ED Bygg. Så tryggt och enkelt det kan bli!