Ritar om huset

Efter ett hundratal timmar i Floorplanner ritandes på våra planlösningar kom vi i fredags på att vi skulle lägga till 20 kvm, så det blev till att rita om det mesta. Det gick ändå förvånansvärt smärtfritt och det hela blev till slut så mycket bättre. Istället för 198 har vi nu 218 kvm till en kostnad av 40 tkr extra. De sista kvadratmeterna är alltså väldigt billiga jämfört med de första – kan vara bra att tänka på om ni ska bygga och saknar några kvadrat här och där. 

Skiss på carport med förråd. Hoppas bara det är tillåtet att bygga ihop den med huset.

Skiss på carport med förråd. Hoppas bara det är tillåtet att bygga ihop den med huset.

Det är inte bara huset som ritats om, det har även tillkommit en carport i de nya ritningarna. Mäklaren banken anlitat för att värdera huset hörde av sig igår och undrade om vi inte skulle ha carport eller garage, vilket vi varit lite osäkra på. Vi hade tänkt ta det senare, men hon menade på att det smartaste vi kunde göra var att bygga till det – och efter att ha skissat dit en carport så känns den rätt självklar. Får ta offert på det så får vi se hur vi gör.