Husleveransen förbereds

Nu börjar det dra ihop sig! Nästa vecka är planen att huset levereras, men innan dess är det en del att rodda med. Tomten ska jämnas ut och en del träd ska fällas, byggställningen ska monteras och byggboden förberedas. 

Byggställningen har kommit och en del träd har fällts. 

Det är nu fullt ös i tomteverkstan uppe i Sundsvall där Kustvillan sätter ihop våra väggblock för leverans nästa vecka (om allt rullar på enligt plan). Känns fantastiskt bra att vi snart ska få se huset ta form. Även om man ritat huset själv, byggt pappersmodeller, sett fotorealistiska visualiseringar och känt på materialprover så är det väldigt svårt att föreställa sig huset på riktigt. Och nu är det plötsligt bara veckor kvar innan det står där. Det dröjer visserligen ytterligare innan fönster och takplåt etc är på plats, men man kommer ändå ha en bra mycket tydligare uppfattning om hur huset kommer att se ut. Spännande så att det nästan är jobbigt. Bara hålla tummarna nu att man tänkt rätt när man planerat, ritat och reviderat...