Thujahäckar på väg och mer dränering

Nu är våra ekologiska Thujor på väg för leverans imorgon. Med en länk från Plantinavia kan vi följa lastbilen som även ska droppa av häckar hos ett 10-tal andra kunder under tisdag/onsdag. 

Vår sponsor Plantinavia levererar direkt från jord till tomt.

På tomten förbereds det för häck och gräsmatta och vi funderar även på att dränera ytterligare vid vår tomtgräns mot närmsta granne där det samlats en hel del vatten efter förra veckans regn. Det kostar en slant, så hoppas i så fall det hjälper. Men det gäller nog även att vår andra granne som bygger nu dränerar längs sin gräns mot samma granne där det vattenfyllda diket fortsätter. Ska höra med grannarna så får vi se vilken lösning vi väljer. En hel vetenskap det där med markarbete. Inte kul att behöva riva upp gräsmattan och lägga dränering i efterhand som en granne tvingades göra. 

Nu håller vi tummarna att det blir uppehåll resten av veckan så markarbetet är klart till lördag då gräsmattan kommer! Månsson Mark & Sten hade det tufft i regnet förra veckan, men denna vecka ser prognosen riktigt lovande ut! ☀️☀️☀️☀️☀️