Duktiga målare, grundläggare och installationstekniker för el/vvs sökes!

Den lokala underentreprenören som skulle ordna mark, grund, snickeri, el, vvs och målning har visat sig ligga lite över vår budget. Vi har därför valt att avsluta med dem och låta Kustvillans egna snickare från Sundsvall komma ner och göra allt snickeri.

Samtidigt har vi börjat leta efter entreprenörer för grund, el, vvs och målning. Har fått en del tips och offerter, så vi hoppas att detta inte fördröjer projektet mer än nån vecka. Det akuta är att hitta grund- och markfirma som har tid nu i september för redan i oktober önskar vi kunna resa huset. Har ett par möten inbokade och offerter på väg in, så det kommer nog att lösa sig. Men jag tar tacksamt emot fler tips på bra hantverkare i närheten av Nyköping. Maila då gärna på kalle@kiander.se eller lämna en kommentar här.