Inspiration

Att hitta hus- och inredningsstil att enas kring trodde jag skulle bli knepigt, men hittills har den biten gått löjligt smidigt. Inspiration har jag framförallt hittat på nätet och tänkte tipsa om tre sajter jag kan rekommendera. Alla finns även som appar.
 

Ztory

www.ztory.com

Fantastisk tjänst där du kan läsa hundratals magasin och dagstidningar för bara 79 kr/mån. Under "Hem & Trädgård" finns det inte mindre än 38 titlar och du kan skapa klippalbum där du enkelt kan spara ner artiklar. Just nu kan du prova gratis i 14 dagar! 
 

Houzz

www.houzz.se

Houzz är ett inredningscommunity med en mycket bra sökfunktion för bilder. Du kan t ex välja rum "Matplats" och stil "Skandinavisk", så presenteras snyggt 2600 bilder av hög kvalité. Du kan givetvis spara ner dem i album och det kostar inget att bli medlem. 
 

Pinterest

www.pinterest.com

Pinterest är en bildskatt i sig, men även ett väldigt smidigt sätt att samla bilder från andra siter. Du kan också följa andra användare, klicka dig vidare till sajten bilden är hämtad från eller söka på bilder som liknar en viss bild (som i exemplet ovan).