Kataloghus eller arkitektritat?

Från början var vår tanke att köra på ett kataloghus rätt upp och ned. Men sen när Kustvillan kom med i leken så fick vi plötsligt lite friare händer då de lät oss forma huset exakt hur vi önskade. Samma möjlighet erbjöd även Vårgårda Hus och det är nu dessa två kandidater vi väljer mellan.

Floorplanner spar många timmar och du kan enkelt dela dina ritningar.

Eftersom vi var rätt klara på vilken typ av hus och planlösning vi önskade så ritade jag själv upp de två våningsplanen i Floorplanner. Sen tog jag med ritningarna till en arkitekt som gjorde några ändringar, bl a handikappanpassade nedervåningen med lite bredare dörrar och passager. 

Fasadritningarna var inte så avancerade så de ritade jag i Indesign, men det är lite överkurs om man inte är van vid det programmet. 

Fasaden blir stående träpanel, lasserad i grått. Taket plåt med bandtäckning, grått det med liksom dörrar, fönster och vattenavrinning.