Hemresan attackerad på Vi Bygger Hus

Vår blogg Hemresan har sedan 2016 legat ohotad etta på topplistan över Sveriges 650 husbloggar på vibyggerhus.se. Men förra veckan ramlade vi ned, inte bara från första plats utan ut från hela topp tio. Någon eller några har gått in och gett bloggen en stor mängd låga betyg och på så sätt sänkt snittbetyget på vilket topplistan baseras. 

Så här ser topplistan ut idag. Hemresan låg på ett snittbetyg runt 3,50 men efter attacken ligger vi nu på 2,86, dvs precis utanför topp tio.

Jag har kontaktat administratören för Vi Bygger Hus för att se om de kan spåra vilka som utfört attacken, men det känns inte så troligt. Ni som tycker Hemresan förtjänar en bättre placering får gärna gå in och rösta på oss här: www.vibyggerhus.se/hemresan Klicka bara på stjärnorna för att sätta betyg.

Tack på förhand! 
Kalle Kiander, Hemresan