Statusuppdatering

Sponsor nämns i detta inlägg*

Har varit lite dåligt med inlägg nu under semestern, men husprojektet har inte inte fått vila. Den senaste veckan har vi hunnit med en massa besök på bygg- och möbelvaruhus för att kolla in allt från badrumsinredning och garderober till fasadbelysning och målarfärg. Då bloggen går så bra har vi kontaktats av och själva kontaktat en del tänkbara sponsorpartner, så det tar också lite tid i anspråk. Sen har vi tagit på oss att ordna boende för bygglaget från Kustvillan och en byggbod att ha på tomten under de veckor skalet byggs. Och så här i semestertider är det inte jätteenkelt att få tag på rätt personer.

Naturum i Stendörren med fasad och takbeläggning i stil med vårt hus.
Foto: Kalle Kiander.

Idag var vi ute på naturreservatet Stendörren. Där har arkitekten Per Liedner ritat ett väldigt vackert Naturum, med färger och material i linje med vad vi valt. Stående träfasad, till synes obehandlad med vacker silvergrå patina och bandat plåttak i något ljusare grå än vi tänkt oss vårt. När man gick lite närmre såg man att huset var målat och jag fick höra att det var originalfärgen (slamfärg) från 1993, vilket var lite imponerande.

När huset byggs kommer det att ha den bruna färgen för att med tiden få den vackert silvergrå patinan.
Foto: Kalle Kiander.

Igår kom provbitarna av vår fasadpanel Kebony Character. Det var skönt att se att den faktiskt var lika fin i verkligheten som på bild. Återstår bara att se hur lång tid det tar innan vårt hus får den vackra, silvergrå tonen. 

Här kan ni läsa ett tidigare inlägg om Kebony!
 

*) I detta inlägg nämner jag Kebony som är en av våra sponsorer. Mitt förhållningssätt till sponsorer är att jag alltid redovisar dessa tydligt och alltid är lika saklig i mina texter om dem som om andra leverantörer. Bloggen är för mig bl a ett verktyg för att kunna hävda min rätt som konsument, så oavsett vilka rabatter jag fått kommer både ris och ros rapporteras. Det har ni mitt hedersord på.