Äntligen igång med bloggen!

Hemresan kommer att handla om vårt husbygge som precis ska dra igång. Kanske kommer den även handla om att byta storstad mot småstad. Vi flyttade nämligen från Stockholm ner till Nyköping för ett drygt år sedan. Det blev till en lägenhet som var tänkt att vara tillfällig tills vi hittade ett hus. Men det visade sig inte helt lätt, så efter ett års letande beslutade vi oss för att låta bygga. 

Vi har nu köpt tomt, träffat ett antal husleverantörer och bläddrat oss igenom tiotals kilo huskataloger. Nu väntar vi in offerter och hoppas kunna spika leverantör inom ett par veckor. Sen är det ritningar och bygglov som ska till innan bygget kan komma igång. Vår förhoppning är byggstart vår/sommar och att inflyttning ska kunna ske till hösten/vintern.

Siktar på att skriva minst ett inlägg per dag, så kika förbi snart igen!

Foto: Kalle Kiander