Hemresan är en blogg om att låta bygga sitt hus. 
Kanske även om att byta storstad mot småstad.
 

 

NÄR SKA VI BYGGA?

Bygget är i full gång. I november göts plattan och december restes stommen. När inflytt blir är ännu lite oklar, men innan sommaren bör det iaf bli. 

 

 

VILKA ÄR VI?

Vi är en familj från Stockholm som flyttade ner till Nyköping hösten -14. Det blev till en lägenhet som var tänkt att vara tillfällig tills vi hittade ett hus. Men det visade sig inte helt lätt, så efter ett års letande beslutade vi oss för att låta bygga. Jag som bloggar heter Kalle, min sambo Angelica och så har vi tre barn – Sam, Mion och Noel.

 

 

vad SKA VI BYGGA?

Det blir en skandinaviskt modern och miljövänlig tvåplansvilla på 233 kvm plus carport och förråd. Totalbudget inkl tomt är 4,6 Mkr. Från början var det tänkt att det skulle bli ett kataloghus men istället blev det ett egenritat. Husleverantör är Kustvillan och entreprenadformen delad.

 



SPONSORER

Mitt förhållningssätt till sponsorer är att jag alltid redovisar dessa tydligt och alltid är lika saklig i mina texter om dem som om andra leverantörer. Bloggen är för mig bl a ett verktyg för att kunna hävda min rätt som konsument, så oavsett vilka rabatter jag fått kommer både ris och ros rapporteras. Det har ni mitt hedersord på.

 

FLER BYGGBLOGGAR

På www.vibyggerhus.se hittar du fler intressanta byggbloggar!