Äntligen dags att skriva avtal!

Så är vi äntligen klara att skriva avtal för husbygget! Det blev tillslut en delad entreprenad där Kustvillan levererar och monterar hela skalet och de lokala entreprenörerna LE&ED Bygg tillsammans med EDC Bygg står för det övriga. 

Känns bra att ha delat upp entreprenaden, så jag kan ha en direktkommunikation med hantverkarna på plats och slipper ta allt via Kustvillan uppe i Sundsvall. En delad entreprenad gjorde även det hela något billigare. 

EDC Bygg LE&ED Bygg Kustvillan

Nu är det full fart för att få fram underlag så vår kontrollansvariga kan ta fram en kontrollplan så vi kan ha tekniskt samråd med kommunen, så att de i sin tur kan ge oss ett startbesked. Innan dess kan vi inte göra så mycket mer än att ta ner lite träd och påbörja grävningen. 

Planen är att ha grunden klar i början av oktober så att husresning kan påbörjas i mitten av månaden. Får vi till det bör tidsplanen med inflyttning i februari kunna hållas.